LONNEKE VAN HOUTEN

COUNSELOR - COACH - VERLOSKUNDIGE

HOME       UITLEG EN INDICATIES       LINKS       REFERENTIES       ACTIVITEITEN

MIJN ACHTERGROND

Ik ben verloskundige, counselor, coach, relatie-coach, EMDR-therapeute, partus-verwerkings-specialist, moeder en ervaringsdeskundige. Al 25 jaar werk ik met vrouwen in de levensfase waarbinnen verandering door (wordend) moederschap centraal staat en al die jaren zie ik hoe enorm de impact van deze ervaringen en verandering onderschat wordt.

Naast de opleiding tot verpleegkundige en verloskundige, heb ik de opleiding tot coach-counselor genoten. Ik heb twee jaar de opleiding gevolgd aan het "Instituut Voor Toegepaste Spirituele Psychologie" in Dortmund. Ik heb de opleiding EMDR voor enkelvoudige trauma's binnen de verloskunde bij Diana Koster in Den Haag gevolgd. Ik geef les in onder anderen acute verloskunde, psychische/psychiatrische problematiek bij kraamvrouw en zwangeren, hechting en ontwikkel bijscholingen aan kraamverzorgenden voor het kenniscentrum. Verder geef ik voorlichting en groepscoaching aan zwangeren en hun partner.

Werkmethodes: gesprekstherapie - cognitieve gedragstherapie - schrijven - visualisaties - EFT (Emotionally Focused Therapy) - focusing - heling kind in jezelf - traumaverwerking - geboorteplan - analyse - EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) - opstellingen van familie of verlangen.

Een consult duurt gemiddeld ruim een uur en kost voor particulieren 75 euro incl. BTW.
Voor bedrijven 90 euro incl. BTW.
Consulten aan huis kosten 80 euro incl. BTW.
- bij korter dan 24 uur van tevoren het consult afzeggen wordt het consult in rekening gebracht.
- gelieve direct na consult cash te betalen of per bank-app het bedrag over te maken.

Je kunt me bereiken per mail of telefonisch:
     
      Praktijkadres per 1 juli 2017:
      Juliusstraat 21
      5621GB Eindhoven (centrum Eindhoven)
      Tel: 06-48817579
      Mail: lonnekevanhouten@gmail.com

Je kunt me volgen op Facebook: www.facebook.com/LonnekevanHoutenCCV

Ik sta ingeschreven bij het STIBAG (De Stichting ter bevordering van de alternatieve Geneeskunde) en ben lid van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie Verloskundigen)

Kvk-nummer: 59519207